Vi har takverktygen alla husägare önskar sig. 

Taksopen för att sopa ner barr och bullig mossa, samt Snöhyveln för att ta ner snö.

Ta bort mossa från taket. 

Sopa och rengör ditt tak fritt från barr, löv och bullig mossa.

Som husägare har man många viktiga uppgifter, men den viktigaste är nog att ta hand om sitt tak. Taket ska skydda ens hus mot regn, rusk och tufft väder. Inför en rutin att se över taket och rännor 2 gånger om året, t.ex efter vintern och på hösten efter lövfällningen. Sopa ner allt med patenterade Taksopen. Snabbt och effektivt. Oavsett om du tänker behandla taket med någon form av kemisk lösning, så måste du fortfarande sopa ner det som går att sopa ner från taket först. Vi rekommenderar att man sopar taket regelbundet. Förutom allt barr och annat skräp så får Taksopen ner den gröna klumpiga och bulliga mossan som du ibland kan hitta i hängrännan eller på marken efter regn. Det finns även tillbehör som stålborstar och plastskrapor. Ett perfekt verktyg till alla fritidshus och villor nära skog och skugga.

Taksopen fungerar utmärkt på alla tak som tegelpannor, solpaneler, betongpannor, plasttak, plåttak, skiffertak, glastak, växthustak med flera. Ett dåligt underhållet tak riskerar att leda till läckage och andra problem, som i sin tur kan orsaka fukt, röta och andra tråkigheter. Kostnaderna för denna typ av skador kan lätt bli onödigt stora, särskilt om man upptäcker det försent, och glöm inte att sopa ner / ta bort mossan INNAN det fryser så du inte spräcker takpannorna, förstör undertaket eller stör vattenavrinningen. Gör det snabbt och enkelt med en Taksop!

 

NYHETER 2019-08-07

Idag är det en STOR dag för Taksopen! Idag är det officiellt att verktyget Taksopen numera också är ett Europa patent!

Se hur Taksopen sopar av dina takpannor lekande lätt!

På det här videoklippet kan du se hur det går till när man använder Taksopen (fler videos, se även vår Facebook sida). Det vanligaste är att man står på marken och sopar taket. Om ditt hus är högre än det som syns i de olika scenerna så kan man alltid stå på en stege (säkra den först och var gärna 2 st) vilket fortfarande är att föredra, än att gå på taket och knäcka tegelpannor eller solpaneler. Vi lägger in nya klipp även på vår facebook sida. Där kan ni också se hur det går till, och hur den fungerar. Skicka gärna in era egna filmklipp (eller länkar) när ni använder taksopen till; info@taksopen.se